Networkingul profesional, pe nișă, este dezvoltat în anumite sectoare deja tradiționale de business, în schimb domeniul cultural și creativ duce lipsă cronică.

Este important și relevant pentru industriile culturale și creative să se cunoască și intersectorial, pentru a putea dezvolta potențiale echipe mixte de lucru.

 

Formare Culturală organizează anual întâlniri de networking cultural la care sunt invitați participanții la traininguri, formatorii, partenerii și la care sunt facilitate întâlnirile cu reprezentanți de instituții publice și private, de tipul organizatori și programatori de evenimente culturale, institute culturale, universități vocaționale, manageri, antreprenori, finanțatori.

Evenimentul de networking cultural Formare Culturală conectează profesioniști cu începători, amestecă domeniile culturale, încurajează conexiunile profesionale și facilitează și întâlnirile de interese în cadrul unor potențiale proiecte culturale viitoare.

 

Pentru a sta la curent cu următoarele ediții ale întâlnirii de networking cultural (noiembrie 2017 included), înscrie-te la newsletter și urmărește-ne pe rețele. See you there.