Networking cultural

 Networkingul profesional, pe nișă, este dezvoltat în anumite sectoare deja tradiționale de business, în schimb domeniul cultural și creativ duce lipsă cronică. Este important și relevant pentru industriile culturale și creative să se cunoască și intersectorial, pentru a putea dezvolta potențiale echipe mixte de lucru.

Eveniment de networking cultural

Formare Culturală organizează anual întâlniri de networking cultural la care sunt invitați participanții la traininguri, formatorii, partenerii și la care sunt facilitate întâlnirile cu reprezentanți de instituții publice și private, de tipul organizatori și programatori de evenimente culturale, institute culturale, universități vocaționale, manageri, antreprenori, finanțatori.
Evenimentul de networking cultural Formare Culturală conectează profesioniști cu începători, amestecă domeniile culturale, încurajează conexiunile profesionale și facilitează și întâlnirile de interese în cadrul unor potențiale proiecte culturale viitoare.
Dacă vrei să participi la networkingul cultural Formare Culturală, te rugăm să te înscrii mai jos. Înscrierea este individuală; dacă dorești să vii însoțit/ă, rugăm invitatul să completeze de asemenea formularul.


Ce am făcut la evenimentul de sâmbătă 18 noiembrie 2017

ne-am cunoscut, băut cafele (a fost de la 11 dimineața), am făcut „speed networking” (o tehnică surpriză 😉 )

înainte de eventul de networking am tras la sorți, prin random.org, prezentarea a trei proiecte culturale în cadrul întâlnirii. Primii trei aleși au avut la dispoziție 7 minute și un videoproiector să prezinte „the wow” din proiectele lor.

n

am lansat cartea „Noii industriași, creativii” (vol 02), un material resursă care conține studii de caz, interviuri, opinii și cercetări pentru industrii culturale și creative românești, cu 48 de materiale, 58 de autori și 264 de pagini.

Am fost cam