Networking cultural

Networkingul profesional, pe nișă, este dezvoltat în anumite sectoare deja tradiționale de business, în schimb domeniul cultural și creativ duce lipsă cronică. Este important și relevant pentru industriile culturale și creative să se cunoască și intersectorial, pentru a putea dezvolta potențiale echipe mixte de lucru. Formare Culturală a inițiat în 2014 întâlniri de networking cultural.

Eveniment de networking cultural

Formare Culturală organizează anual întâlniri de networking cultural la care sunt invitați participanții la traininguri, formatorii, partenerii și la care sunt facilitate întâlnirile cu reprezentanți de instituții publice și private, de tipul organizatori și programatori de evenimente culturale, institute culturale, universități vocaționale, manageri, antreprenori, finanțatori.
Evenimentul de networking cultural Formare Culturală conectează profesioniști cu începători, amestecă domeniile culturale, încurajează conexiunile profesionale și facilitează și întâlnirile de interese în cadrul unor potențiale proiecte culturale viitoare.
Dacă vrei să participi la networkingul cultural Formare Culturală, te rugăm să te înscrii aici (în fiecare an există un link activ spre un formular de înscriere). Înscrierea este individuală; dacă dorești să vii însoțit/ă, rugăm invitatul să completeze de asemenea formularul.

Ce facem la evenimentele de networking cultural

ne cunoaștem, bem cafele (sâmbăta de la 11 dimineața), facem „speed networking”
înainte de eventul de networking tragem la sorți, prin random.org, prezentarea a trei proiecte culturale în cadrul întâlnirii. Primii trei aleși au la dispoziție 7 minute și un videoproiector să prezinte „the wow” din proiectele lor.
n
lansăm sau prezentăm volumele cărții noastre „Noii industriași, creativii” (ajunsă la volumul 3), un material resursă care conține studii de caz, interviuri, opinii și cercetări pentru industrii culturale și creative românești.

Per eveniment suntem cam

+

Facebook

^

LinkedIn