Platforma Formare Culturală organizează din 2014 întâlniri de networking cultural la care sunt invitați participanții la traininguri, formatorii, partenerii și la care sunt facilitate întâlnirile cu reprezentanți de instituții publice și private, de tipul organizatori și programatori de evenimente culturale, institute culturale, universități vocaționale, manageri, antreprenori, finanțatori.
#networkingcultural
#formareculturala

Întâlnirea de networking cultural Formare Culturală din 2019 are loc pe 9 noiembrie (sâmbătă) între 11.00 și 13.00 la București. Dacă vrei să participi, te rugăm să te înscrii aici.

Ce facem la evenimentele de networking cultural marca Formare Culturală:

-ne cunoaștem, bem cafele (sâmbăta de la 11 dimineața), facem „speed networking”

-înainte de eventul de networking tragem la sorți, prin random.org, prezentarea a trei proiecte culturale în cadrul întâlnirii. Primii trei aleși au la dispoziție 7 minute și un videoproiector să prezinte „the wow” din proiectele lor

-lansăm sau prezentăm volumele cărții noastre „Noii industriași, creativii” (ajunsă la volumul 3), un material resursă care conține studii de caz, interviuri, opinii și cercetări pentru industrii culturale și creative românești

„Noii industriași, creativii” este un material resursă, ce conține studii de caz, interviuri, opinii și cercetări pentru industrii culturale și creative românești. Primele două volume se structurează organic pe studii de caz, transfer de informație sub formatul interviului dar și sub formă de eseuri și cercetări cu aparat bibliografic, tipic academic.Cel de-al treilea volum se lansează în cadrul întâlnirii de networking cultural anuală de la București.
#NoiiIndustriasi

-de anul acesta vom avea și un exercițiu „dada-ist” (surpriză) susținut de prietenii de la Idea Perpetua. Tot ei vă mai prezintă ceva, dar e tot surpriză 🙂

Alte detalii pe www.formareculturala.ro/networking-cultural și la oana at formareculturala.ro

Parteneri: Modernism.ro, PostModernism Museum, Muzeul Național al Literaturii Române București, Idea Perpetua, Illy Romania

///

Platforma Formare Culturală a fost inițiată în 2012 și a început în 2013 cu traininguri de formare în sectoare culturale și creative, continuând cu sesiuni de consultanță și întâlniri de networking cultural, singulare în peisajul cultural creativ. Din 2016 lansează anual cartea „Noii industriași creativii”, studii, opinii, cercetări în industrii culturale și creative. 2017 a adus un modul nou de cursuri (traininguri pentru dezvoltare comunitară prin proiecte culturale), o cercetare privind 5 profesii creative și o secțiune permanentă de Resurse online. Tot în 2017 Formare Culturală a lansat modulul „Learning Remotely (LR)” prin care oferă e-tutoriale și ateliere live pe diferite subiecte profesionale culturale.

Formare Culturală implementează conceptul de „experiență formalizată” în formarea profesională creativă prin traininguri și consultanță în proiecte culturale și creative, prin atragerea de experți cu 10+ ani experiență în domeniul respectiv, capabili să își transpună propria experiență de lucru într-un discurs și demers coerent, formal, teoretic și sintetic. 

Trainingurile și sesiunile de consultanță sunt fie direcționate spre subiecte generale (finanțări, management cultural, design thinking, audience development), fie focusate pe comunități creative și industrii culturale (arte vizuale, film, teatru, design și hand-made, biblioteci etc.). Se lucrează cu grupuri restrânse de participanți, oferind un format de lucru intens, aplicat pe proiectele participanților. Toate trainingurile conțin un modul de managementul riscului în proiecte culturale.

Formare Culturală folosește o formulă complexă de formare profesională creativă și networking cultural, conectând debutanți și profesioniști în cultură și oferind posibilitatea de dialog cu reprezentanți de organizații care au o experiență notabilă în domenii variate, generând premisele dezvoltării unor proiecte culturale originale derulate în colaborare.

LinkedIn
Share
WhatsApp