Inovație+cultură=love

Un training interdisciplinar de trei zile, fiecare zi cu un specialist care adaptează instrumente inovative din alte domenii pentru dezvoltarea de proiecte culturale specifice.

 3 zile

 18 ore

 20 idei

*fiecare zi are propriul specific

*fiecare participant decide ce are nevoie

*fiecare trainer alege metoda de livrare

Ziua 1 – De la public la comunitate

Cum ajungi, formezi, întreții oamenii care sunt interesați de proiectele tale? Cum transformi o audiență într-o comunitate?

Ziua 2 – Netnografie

Este o metodă de cercetare online, originară din etnografie, care înțelege interacțiunea socială în contextele contemporane de comunicare digitale.

Ziua 2 – Social listening

Este un set specific de practici de cercetare calitativă aplicată și presupune colectarea și analiza  reprezentării subiective a unei anumite teme.

Ziua 3

Designul experienței utilizatorilor  în cultură

Proiectarea experienței utilizatorului cultural este procesul pe care o utilizează specialiști pentru a crea servicii și produse culturale care oferă experiențe semnificative și relevante consumatorilor de cultură.

Ziua 3

User Experience (UX)

Vei auzi și aplica concepte, metode și instrumente precum: affinity diagram, user archetype, SWOT, empathy map, user journey map, service blueprint, brainstorming, concept sketching, Keep It Simple sau Test Test Test 🙂

Despre training

Se va desfășura în noiembrie 2020, la Casa Filipescu Cesianu – Muzeul Municipiului București. În fiecare zi, un expert va livra conținut specializat, adaptat sectorului cultural extins.

Instrumente inovative pentru proiecte culturale

Ce ne dorim

Interdisciplinaritatea ne ajută să creștem inteligent și sustenabil propriile proiecte culturale. De aici ideea de umbrelă comună (inovație) pentru trei abordări foarte diferite din zone precum cercetare, marketing, IT, tehnologie.

Ce vă doriți

Dacă ați observat nevoia de ajunge la publicurile voastre din secolul XXI, acest training este un instrument util de învățare. Vă invităm și vă provocăm să încercați.

You Dream It

We Make It Happen

Vino

Ideile bune nu (mai) sunt suficiente

Planifică. Inovează. Implementează.

Noi, până acum

Scrie-ne

Tu ce proiecte ai?

ne vedem (sperăm) în primăvara lui 2021, la București.