Inovație+cultură=love

Un training interdisciplinar de trei zile, fiecare zi cu un specialist care adaptează instrumente inovative din alte domenii pentru dezvoltarea de proiecte culturale specifice.

Fiecare zi are propriul specific.

Fiecare participant decide ce are nevoie.

Fiecare trainer alege metoda de livrare.

vineri 23.04, 16h-20h, online

Construcția identității unui proiect cultural

Una dintre cele mai importante pârghii pentru o carieră în industria culturală este capacitatea de a ne face auziți și înțelegeți. Acest atelier web acoperă unul dintre instrumentele principale disponibile pentru liderii culturali pentru a-și dezvolta publicul în mod eficient – povestea. Începe cu povestea personală, se dezvoltă într-o poveste comună, ca grup, comunitate sau organizație și se încheie cu abilitățile de care avem nevoie pentru a livra cu succes acele povești în fața unui public.

rezervă-ți locul la atelier aici.

sâmbătă 24.04

UX pentru proiecte culturale

Cursul abordează ideea designului experienței utilizatorilor  în cultură.

Proiectarea experienței utilizatorului cultural este procesul pe care o utilizează specialiști pentru a crea servicii și produse culturale care oferă experiențe semnificative și relevante consumatorilor de cultură.

Rezervă-ți locul la curs aici.

duminică 25.04

Netnografie – cercetare online pentru proiecte culturale

Este o metodă de cercetare online, originară din etnografie, care înțelege interacțiunea socială în contextele contemporane de comunicare digitale.

Este un set specific de practici de cercetare calitativă aplicată și presupune colectarea și analiza  reprezentării subiective a unei anumite teme.

Rezervă-ți locul la curs aici.

Detalii financiare

Costuri: vezi early bird și prețuri preferențiale pentru rețeaua noastră, pentru fiecare dintre cursuri dar și pentru traininguri integral, aici .

Beneficiezi de reduceri datorită unei cofinanțări din partea Administrației Fondului Cultural Național. Veniturile obținute din aceste traininguri sunt direcționate exclusiv către pregătirea și producția volumului IV al cărții „Noii industriași, creativii”.

Despre training

Trainingul interdisciplinar „Instrumente inovative pentru proiecte culturale” se va desfășura în perioada 23-25 aprilie 2021, în mediul online.

Câte un expert va livra conținut specializat, adaptat sectorului cultural extins, în fiecare zi, astfel:

vineri: 16.00-20.00
sâmbătă: 10.00-13.00, 14.00-17.00, apoi discuții libere
duminică: 10.00-13.00, 14.00-17.00, apoi discuții libere

Doritorii pot participa la unul, două sau trei dintre atelierele și cursurile din cadrul trainingului. Înscrierile se fac pentru fiecare atelier și curs în parte.

Trainingul face parte din programul Formare Culturală Aplicată.

Parteneri: Muzeul Municipiului București – Casa Filipescu Cesianu, Modernism.ro, Revista Cultura, Ziarul Metropolis, Ediția de Dimineață

Proiect cultural cofinanţat de Administrația Fondului Cultural Național

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Instrumente inovative pentru proiecte culturale

Ce ne dorim

Interdisciplinaritatea ne ajută să creștem inteligent și sustenabil propriile proiecte culturale. De aici ideea de umbrelă comună (inovație) pentru trei abordări foarte diferite din zone precum cercetare, marketing, IT, tehnologie.

Ce vă doriți

Dacă ați observat nevoia de ajunge la publicurile voastre din secolul XXI, acest training este un instrument util de învățare. Vă invităm și vă provocăm să încercați.

participă

Ideile bune nu (mai) sunt suficiente

Scrie-ne

Tu ce proiecte ai?

Aruncă un ochi și pe platforma noastră online de microlearning Learning Remotely.

Noi, până acum

+

Facebook

^

LinkedIn

LinkedIn
Share
WhatsApp