Comunicare culturală

Înscrie-te la newsletter ca să afli când deschidem acest training – sunt doar două sesiuni pe an. Vezi ce pregătim în varianta de e-learning.

Dacă dorești modul one-to-one, oricând în timpul anului și oriunde (live sau pe Skype), scrie-ne pe oana at formareculturala.ro.

//

Cursul se adresează coordonatorilor de comunicare (PR, marketing) şi îşi propune să familiarizeze participanţii cu informaţii practice legate de comunicarea culturală.

Află dacă pentru proiecte culturale se aplică aceleași instrumente de comunicare, la fel ca pentru clienții corporate, ce medii folosești în funcție de sectorul cultural în care se înscrie proiectul și ce înseamnă să fii creativ nu doar în ideea de proiect ci și în planul de comunicare. Plus despre resurse mici pentru impact mare.

Din cuprins 🙂

  • cercetare și strategie
  • comunicare sau vânzare?
  • abordare specifică
  • medii și canale
  • comunități și publicuri
  • reţele de stakeholderi
  • parteneriate creative
  • resurse și bugete creative

Formatori

Elena PaslaruElena Pâslaru

Cred în capacitatea oamenilor de a evolua şi de a-şi descoperi calea. Simt să mă implic în educaţie, mă fascinează cultivarea comportamentelor sănătoase în general, dar cu precădere cele de leadership, îmi place să cred că viaţa are sens şi că este ceva mai mult decât vedem cu ochiul liber.

Iubesc să experimentez diferite metode de reflecţie şi introspecţie, precum meditaţia, scriitura şi observaţia pentru a studia şi înţelege comportamentul şi emoţiile oamenilor (ale mele, în primul rând). Aduc bucurie în viaţa mea, completând introspecţia, dansul contemporan şi călătoriile în locuri cât mai inedite, oamenii frumoşi, oamenii cu care lucrez, familia mea.

Profesional am două pălării. Una de om de comunicare şi una de educator în leadership, cum îmi place să-mi spun.

Am început să susţin cursuri pe leadership pentru adolescenţi din partea Leaders când încă nici eu nu era prea mare, de abia împlinisem 23 de ani. Azi susţin cursuri de leadership, viziune, comunicare şi public speaking pentru liceeni şi sunt trainer autorizat CNFPA.

Am debutat în antreprenoriat în 2012, în calitate de cofondator al agenţiei de relaţii publice The Cover, tocmai pentru a experimenta pe propria piele ce înseamnă să iei iniţiativa, să conduci o echipă şi să treci printr-un proces de asumare a ceea ce eşti, ceea ce stă, de fapt, la baza leadershipului autentic.

În comunicare am peste 10 ani de experienţă – relaţii publice, marketing, strategie, organizare, planificare, execuţie, management – atât în agenţie, cât şi la client. Am câştigat experienţă în cadrul British Council, Diverta, agenţia SENS. Atelier de comunicare şi ca expert de comunicare în proiecte instituţionale în colaborare cu Ministerul Jusţiţiei şi Direcţia Generală de Asistenţă Socială a Municipiului Bucureşti.

Ambele pălării se împletesc, experienţa din industria de comunicare se îmbină armonios cu relaţionarea directă cu diferite tipologii de oameni, medii şi idei. Consider că este important să transferi cunoaşterea trăită, înţelegi altfel şi vorbeşti din centrul tău.

Profil Linkedin

Foto oana nasuiOana Nasui

Experiența sa profesională a început aproape simultan cu proiecte în domeniul for-profit și non-profit, în domeniul privat (agenție de publicitate și organizație non-profit), în domeniile client service și  comunicare.

Printre proiectele la care a lucrat se numără prima Strategie culturală și creativă a Bucureștiului 2015-2025Sibiu Capitală Culturală Europeană 2007, Grayling (fostă MMD Corporate, Public Affairs & Public Relations Consultants), Festivalul de Film Istoric Râșnov, Transilvania Fest, Fundația Rațiu România, Antreprenoriat în industrii creative, Asociația Maia.

În prezent este freelancer, lucrând ca fondator sau dezvoltator pe diverse proiecte și programe culturale și creative: managing partner la o galerie de artă contemporană –Nasui collection & gallery, director dezvoltare al unui muzeu privat din București – PostModernism Museum, fondator și trainer pe subiecte de management de proiect, management cultural, comunicare – Formare Culturală, project manager la o platformă de promovare a culturii contemporane – Modernism.ro, consultant în planificare culturală pe diverse proiecte punctuale.

Profil Linkedin

 

LinkedIn
Share
WhatsApp