Înscrie-te la newsletter aici să afli când va fi programat acest training – doar anumite traininguri sunt programate în două sesiuni anuale, primăvară și toamnă. Oricând poți alege varianta one-to-one.

Dacă dorești ca ideile tale să devină realitate în organizația în care lucrezi, dar nu știi cum poți avea finanțare pentru ele, avem pentru tine trainingul Fundraiser cultural.

Află despre tipurile de fonduri ce pot fi accesate în funcție de structura juridică în cadrul căreia lucrezi, ce sunt campaniile de strângere de fonduri, cum se concepe un buget, ce reguli intervin în redactarea lui, cum se regăsesc bugetul și cheltuielile planificate în el în conținutul unui dosar de prezentare sau în structura unui proiect.

Cursul se adresează operatorilor culturali care activează într-o instituție publică de cultură sau organizație culturală și care doresc să acceseze surse de finanțare externe.

Structura trainingului:

–specificul proiectelor dedicate diferitelor comunități

–definirea unui buget în funcție de scopul proiectului

–exerciții care vizează planuri financiare, concepute în conformitate cu cerințele programului de finanțare
–analiza studiilor de caz ale unor bugete realizate şi implementate în proiecte culturale

–estimarea bugetară existentă în conținutul unui dosar de prezentare sau în structura unui proiect

–definirea campaniilor de strângere de fonduri și identificarea lor

Trainingul propune un format dinamic, interactiv cursanții fiind încurajați discute, să analizeze și să găsească soluții practice pentru proiectele la care lucrează sau pe care intenționează să le deruleze.

Formator: Amalia Alexandru

LinkedIn
Share
WhatsApp