Profesii creative: atunci și acum – Arhitectură

Vlad Eftenie este arhitect şi lector doctor la Universitatea de Arhitectură și Urbanism Ion Mincu.

Vlad este invitat să vorbească despre profesia sa în cadrul proiectului Profesii creative: atunci și acum. Acesta este un proiect de promovare în mediul online a profesiilor creative și este adresat în special tinerilor din România cu vârste cuprinse între 18-26 de ani, care aspiră să lucreze sau sunt tineri practicieni în industriile creative. Nucleul central al proiectului îl reprezintă 10 de materiale video cu profesioniști din următoarele 5 domenii creative: arhitectură, fotografie, curatoriat, management cultural și regie.

Partenerii proiectului: Modernism.ro, The Institute, Asociația Bucureștiul Meu Drag, Muzeul Municipiului București, NOD Makerspace. Proiect cultural co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional.

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finațării.

LinkedIn
Share
WhatsApp