În Timișoara, pe 10 octombrie 2015

Programul independent Formare Culturală, inițiat în 2012, continuă implementarea conceptului de „experiență formalizată” în formarea profesională creativă prin oferirea de traininguri și consultanță în proiecte culturale și creative. Programul aduce profesioniști și practicieni din medii culturale și creative  – ca traineri și consultanți – laolaltă cu cei care lucrează sau aspiră să lucreze în aceste medii.

Atelierele, cursurile și sesiunile de consultanță sunt susținute de traineri cu experiență de peste 10+ ani experiență în domeniul abordat.

Trainingurile sunt fie direcționate spre subiecte generale (finanțări, management cultural), fie focusate pe comunități creative și industrii culturale (arte vizuale, film, teatru, design și hand-made, biblioteci).

Se lucrează cu grupuri restrânse de participanți, oferind un format de lucru intens, aplicat pe proiectele participanților.

Locurile de desfășurare ale cursurilor sunt alese în funcție de profilul de lucru al programului sau business-ului din locație și de experiența profesională a managerilor acestora. Trainingurile sunt desfășurate la București, Timișoara, Oradea.

Atelierul „Curatoriat și cotele artiștilor” se adresează tuturor celor care doresc să dezvolte o profesie în domeniul industriilor creative și culturale, cu focus pe artele vizuale contemporane și pe interdisciplinaritate: film, video, pictură, sculptură, fotografie, carte, arhitectură, design (de produs, vestimentar), noile media, instalații, performance. Formator: Cosmin Nasui

Atelierul are durata de 3 ore și se desfășoară în Timișoara, pe 10 octombrie 2015. Inscrieri aici

Pentru mai multe detalii, contactați-ne pe email: training [at] formareculturala.ro.

Locație: Grădina Reciproc, Str. Dinu Lipatti nr. 27, Timișoara

Parteneri: Modernism.ro, Cafeneaua socială Reciproc Grădină

curatoriat si cotele artistilor_10 octombrie

 

 

/////

Despre parteneri

Cafeneaua Reciproc Timișoara este un demers de economie socială inițiat de către Asociația ECOSENS, fiind reprezentat de deschiderea unui spațiu de consum responsabil și de crearea unui număr de 7 locuri de muncă pentru persoane vulnerabile pe piața muncii. Toate veniturile obținute din activitatea economică sunt folosite pentru susținerea misiunii sociale a asociației și crearea de locuri de muncă sustenabile. Cafeaua este organică și provine din Comerțul Echitabil (Fair Trade), restul produsellor sunt de proveniență locală, din Banat și Ardeal. https://www.facebook.com/reciproc.ro

Din 2009 Modernism.ro susține, promovează și expune evenimente culturale de anvergură, proiecte bilaterale și internaționale din toate domeniile culturii contemporane, cu accent pe artele vizuale. Are peste 70.000 de vizitatori unici lunari și 90% vizitatori din Europa de Est.
[email protected]
http://www.modernism.ro
http://www.facebook.com/modernism.ro
http://www.twitter.com/modernismro
http://www.youtube.com/user/modernismpunctro
http://www.linkedin.com/company/modernism.ro
http://pinterest.com/source/modernism.ro
http://modernismro.tumblr.com/

 

LinkedIn
Share
WhatsApp