Workshopuri marca Formare Culturală la Târgul Ejobs București: “Antreprenoriat cultural” și “Comunicare şi vânzare culturale”.

Târgul eJobs EXPO, Romexpo București, Pavilionul Central 17 mai – 18 mai 2013, ora 10:00 – 19:00

eJobs EXPO 2013 este cel mai important eveniment de recrutare din România, atât din perspectiva numărului de vizitatori şi calităţii candidaţilor, cât şi din punct de vedere logistic. Târgul prezintă oportunitatea de a întâlni şi identifică cei mai buni candidaţi şi cele mai bune companii din România: peste 35.000 de vizitatori şi  peste 200 de companii participante.

Workshop “Antreprenoriat cultural” marca Formare Culturală

17 mai 2013, 16.00 – 16.50

Studiezi la o facultate cu profil umanist?

Dorești să urmezi o carieră în domeniul cultural?

Vino să afli cum au reușit tineri ca tine să fructifice nevoile de consum cultural din România și să își creeze singuri propriul job.

Trainer: Minodora Cerin (Formare Culturală), formator și manager de proiect acreditat, experiență în proiecte culturale desfășurate cu finanțare locală și internațională, experiență de lucru 10 ani. (LinkedIn professional profile)

Detalii despre înscriere aici.

 

Workshop “Comunicare şi vânzare culturale” marca Formare Culturală

17 mai 2013, 17.00 – 17.50

Atelierul se adresează reprezentanților din organizațiile care desfăşoară proiecte culturale sau din industriile creative (de la publicitate şi arhitectură la gaming şi noile media), fie în sistem profit sau non-profit, public or privat.

Vrei să:

-foloseşti resurse într-un mod eficient și sustenabil

-produci bunuri culturale

-vinzi idei şi proiecte creative

Come take a look.

Trainer: Oana Ioniță Năsui (Formare Culturală), formator și manager de proiect acreditat, specialist comunicare, manager cultural, experiență de lucru 8 ani. (LinkedIn professional profile)

Detalii despre înscriere aici.

 

Formare Culturală este un program de traininguri și consultanță în domeniile managementului cultural și comunicării culturale.

Misiunea programului de training este oferirea de oportunități de învățare continuă (life-long learning) în domeniul creativ și cultural, prin mijloace de educaţie nonformală, tuturor celor interesați.

Programul de consultanţă oferă servicii specializate în domeniul creativ și cultural, prin construirea de strategii de dezvoltare culturală, aplicarea acestora pe o piață atipică, cea românească, și integrarea firească într-un context european.

 

LinkedIn
Share
WhatsApp