S-au deschis sesiunile de formare în management cultural susținute la București sub marca Formare Culturală.

O sesiune de formare durează două zile și se adresează tuturor celor care doresc să dezvolte sau să continue o profesie în domeniul industriilor creative și culturale: teatru, dans, muzică, film, video, pictură, sculptură, fotografie, carte, arhitectură, design (de produs, vestimentar), noile media, instalații, performance.

În cadrul cursului participanții vor concepe planuri de proiecte personale, asupra carora vor primi individual feed-back din partea formatorilor. Aceștia din urmă vor prezenta studii de caz ale unor proiecte culturale relevante în care au fost implicați direct.

Cursul are un format informal, cursanții fiind încurajați să se cunoască, să facă schimb de experiență și să găsească soluții practice și creative pentru proiectele la care lucrează sau pe care urmează să le deruleze.

Cursul propune o formulă îmbogățită de livrare a informațiilor, prin participarea a doi traineri în cadrul unei singure sesiuni.

Formatori:
Minodora Cerin, formator acreditat, manager și consultant cultural, evaluator proiecte culturale (Linkedin professional profile)

Oana Ioniță Năsui, formator acreditat, specialist comunicare, manager și consultant cultural (LinkedIn professional profile)

Perioadă
Cursul este pregătit să se desfășoare sâmbată și duminică, în intervalul 10.00 și 17.00. Mai jos, datele de desfășurare.

9 – 10 martie 2013, București
(termen limită înscriere: 4 martie)
23 – 24 martie 2013, București
(termen limită înscriere: 18 martie)
6-7 aprilie 2013, București
(termen limită înscriere: 2 aprilie)
25-26 mai 2013, Suceava
(termen limită înscriere: 20 mai)

Pentru înscriere vă rugăm trimiteți la adresa training at formareculturala.ro:

– chestionarul completat (descărcați aici sau cereți la training at formareculturala.ro)

– un CV cu fotografie

Alte detalii aici.

LinkedIn
Share
WhatsApp