Asociația Ivan Patzaichin – Mila 23 a luat naștere în anul 2010 la inițiativa multiplului campion european, mondial și olimpic la kaiac-canoe, Ivan Patzaichin, împreună cu arhitectul Teodor Frolu, din dragoste pentru Deltă, tradiție și natură, și din dorința de a ajuta la dezvoltarea locală din regiunea Deltei Dunării și din alte zone din România.

Asociația Ivan Patzaichin – Mila 23 are obiectivul de a sprijini dezvoltarea locală din Delta Dunării și din alte regiuni naturale din România, prin protejarea biodiversității culturale şi naturale a zonelor cu ape din România, promovarea patrimoniului hidrografic românesc, readucerea în actualitate a tradițiilor românești, promovarea profilului cultural și pe cel natural ale Deltei Dunării și de a încuraja un stil de viață sănătos.

Dezvoltă programe de antreprenoriat social pe care le ancorează în activități de consultare publică, menite să identifice direcțiile de dezvoltare cel mai bine primite de comunitățile cărora se adresează. Utilizează instrumentele specifice comunicării publice pentru a încuraja gândirea critică, participarea și colaborarea.

Urmăriți proiectele aici

foto Mihai Ciobanu

LinkedIn
Share
WhatsApp