Profesii creative: atunci și acum – Fotografie

Miluță Flueraș face fotografie din 2006, iar din 2011 predă fotografie având propriul curs în cadrul ArtKlub. Din anul 2008, face fotografie de concert, îmbinând arta fotografică și muzica. Miluță este invitat să vorbească despre profesia sa în cadrul proiectului Profesii creative: atunci și acum.

Acesta este  un proiect de promovare în mediul online a profesiilor creative și este adresat în special tinerilor din România cu vârste cuprinse între 18-26 de ani, care aspiră să lucreze sau sunt tineri practicieni în industriile creative. Nucleul central al proiectului îl reprezintă 10 de materiale video cu profesioniști din următoarele 5 domenii creative: arhitectură, fotografie, curatoriat, management cultural și regie.

Partenerii proiectului: Modernism.ro, The Institute, Asociația Bucureștiul Meu Drag, Muzeul Municipiului București, NOD Makerspace. Proiect cultural co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional.

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finațării.

LinkedIn
Share
WhatsApp