Dr. Mihnea Ghilduș este designer de produs, fondator Dizainar.ro, director de creație la DZNR Studio, lector universitar la UAD Cluj-Napoca.

Format ca designer de produs la Universitatea Națională de Arte, București, și-a continuat drumul educațional la Academia de Arte și Design din Stuttgart, Germania, unde a obținut masterul în Studii Integrale. În 2014 și-a scris doctoratul în design medical la București, unde a ținut prelegeri ca și conferențiar în perioada 2008-2016.
Începând cu anul 2022, ocupă funcția de Lector la Universitatea de Artă și Design Cluj-Napoca.

Designer de interior și grafică entuziast, își concentrează pasiunea și activitatea mai ales în domeniul designului de produs.

În 2012 a înființat Dizainăr, concept-store de design românesc pe care îl administrează din perspectiva Creative Director, alături de o echipă de specialiști în comunicare și design.

În cei peste 12 ani de activitate, echipa Dizainăr a creat și consolidat un brand recunoscut pe piața românească de design de produs și design interior și a promovat peste 200 de designeri români cu peste 1000 de produse proiectate și fabricate în România.

(sursa bio și foto Linkedin Mihnea Ghilduș)

LinkedIn
Share
WhatsApp