La 26 de ani am ales să lucrez pe cont propriu și să experimentez zona de copywriting și social media. Am absolvit cursurile de scriere creativă a lui Iulian Tănase, Florin Iaru și Marius Chivu, Școala de Povestiri. În urma cursurilor au rezultat o serie de articole cu care încă mă mândresc: în Dilema Veche, în DOR, în Revista de Povestiri etc.

În 2018 am fondat NO.MAD Talks, prima comunitate de freelanceri din București, scopul fiind să adun freelancerii și antreprenorii în același loc, să se susțină, să se ajute și să crească împreună. NO.MAD Talks a crescut treptat și acum este una dintre cele mai cunoscute comunități din țară. O parte din dintre proiectele care au dus numele NO.MAD Talks mai departe sunt: Podcast-ul Eroare 404; Kind Market; Târgul Freelancerilor; NO.MAD Newsroom; Freelance Drama. NO.MAD a devenit rapid proiectul meu de suflet pentru că mi-a dat ocazia să-mi pun în aplicare ideile și să ajut freelancerii să-și atingă adevăratul potențial.

NO.MAD Talks mi-a adus și un renume pe piața din România care mi-a oferit acces la clienții mari, așa am ajuns să creeze content și strategii de comunicare pentru brand-uri importante.”

(sursa bio si foto iunietasandu.ro)

LinkedIn
Share
WhatsApp