Programul Formare Culturală, sesiunea din toamna 2016, oferă tinerilor traininguri de profesionalizare în sectoare culturale și creative diverse: economia artei, management cultural, cereri de finanțări pentru proiecte culturale, antreprenoriat în industrii creative. Trainingurile se desfășoară în octombrie și noiembrie 2016 la București. Participarea la această sesiune de traininguri este gratuită datorită unei co-finanțări din partea Ministerului Culturii.

Înscrieri aici

Trainerii Andreea Grecu, Sabina Baciu, Amalia Alexandru și Cosmin Nasui au activitate în domeniile lor profesionale de 8+ ani, având recunoaștere profesională în interiorul breslei. Amalia Alexandru are experienţă în scrierea şi implementarea proiectelor culturale, în susţinerea trainingurilor despre sustenabilitatea iniţiativelor culturale şi modalităţile de comunicare eficientă a proiectelor. Andreea Grecu lucrează de peste 13 ani în sectorul non-guvernamental pentru asociații culturale şi uniuni profesionale din domeniul teatrului, dansului contemporan, educaţiei creative şi politicilor culturale, dezvoltând în paralel experiență în audit în instituții publice de cultură. Cosmin Nasui este curator, critic de artă, manager cultural, evaluator artă contemporană, cu experiență curatorială și de critică de artă de 17 ani. Sabina Baciu este chief knowledge officer al Asociației Oricum și dezvoltator al Creative Est, primul festival de industrii creative din România, lucrând peste 8 ani în domeniu. 

Sesiunea din toamna lui 2016 desfășoară cele 4 traininguri, de la 10.00 la 17.00, într-o zi de sâmbătă. Numărul de participanți per training este de 10 persoane. Toți cursanții beneficiază de accesul la evenimentul anual de networking Formare Culturală, unde sunt invitați participanții la trainingurile anterioare dar și reprezentanți ai instituțiilor publice și private de cultură, românești și străine, directori de programe de finanțare și unde sunt facilitate conexiunile profesionale.

Înscrieri la trainingurile economia artei, management cultural, cereri de finanțări pentru proiecte culturale, antreprenoriat în industrii creative aici 

Parteneri: Asociația Operatorilor Culturali din România, Asociația Oricum, Institutul Balassi – Institutul Maghiar din Bucureşti

Parteneri media: Modernism.ro, Fundația Națională a Tinerilor Manageri, Edusa

Trainingurile fac parte din „Formare Culturală, accelerator de formare profesională și hub de networking pentru tineri antreprenori”, proiect finanțat de Ministerul Culturii.

 

formare-culturala_toamna-2016

///

Programul Formare Culturală implementează conceptul de „experiență formalizată” în formarea profesională creativă prin oferirea de traininguri în proiecte culturale și creative.

Programul aduce profesioniști și practicieni din medii culturale și creative  – ca traineri și consultanți – laolaltă cu cei care lucrează sau aspiră să lucreze în industrii culturale.

Atelierele, cursurile și sesiunile de consultanță sunt susținute de traineri cu experiență de peste 10+ ani experiență în domeniul abordat.

Web: http://www.FormareCulturala.ro
Facebook: http://www.facebook.com/FormareCulturala
LinkedIn Profile: http://linkedin.com/company/formare-culturala

#formareculturala

@FormareCulturala

LinkedIn
Share
WhatsApp