Dora / Minodora Cerin, manager cultural și co-fondator Formare Culturală, „dă din casă”: comandă pe www.traiestecreativ.ro „Ghidul cultivatorului de visuri, caiet de lucru pentru managementul proiectelor mici, cu răsturnări interesante”. Dacă ești în București pe 30 mai 2017, cel mai bine vino la lansare: ora 19.00, la Seneca Anticafe.
Evenimentul va permite conectarea dintre participanți și posibilitatea de a primi feedback concret pentru proiectele în lucru din partea autoarei. În plus, un preț special pentru material pentru cei prezenți.
Link către evenimentul public pe FacebookVizual_ghid Dora

Creativitatea nu este doar pentru artiști. Este pentru oricine vrea să schimbe în bine ceva în jurul lui: acasă, în afaceri sau pe strada sa. Dacă ai nevoie să scrii și să scoți în lume proiecte mai bune, atunci ai nevoie de claritate și simplitatea unui instrument care te provoacă să faci schimbări pe care ți le dorești în jurul tău, folosind resurse la îndemână.

Ghidul cultivatorului de visuri, caiet de lucru pentru managementul proiectelor mici, cu răsturnări interesante:

  • va aduce simplitate, explicații și exemple pentru scrierea aplicațiilor de finanțare pentru proiecte culturale, sociale, educaționale, de mediu, etc;
  • îți va deschide apetitul să pui întrebări, să explorezi idei noi și să planifici ieșirea în lume a unor proiecte cu miez, fructificând resursele dimprejurul tău;
  • îți poate fi de folos dacă managementul proiectelor are încă anumite necunoscute pentru tine;
  • are valoare inclusiv dacă ai (avut) deja mânecile suflecate în alte proiecte;
  • îți aduce niște repere bune, inclusiv dacă ești în rătăciri.

Caietul va fi disponibil în:
– 2 formate tipărite (unul cu ilustrațiile lui Răzvan Lazăr, iar celălalt cu desenele personale ale autoarei)
– 1 format digital editabil însoțit de ilustrațiile lui Răzvan Lazăr

Descoperă dacă acest instrument este pentru tine: mai jos ai versiunea demo, 30 din cele 130 de pagini.

LinkedIn
Share
WhatsApp