chocolate via Formare CulturalaSesiune de management cultural marca Formare Culturală, susținută la Iași: sâmbătă 16 noiembrie 2013, 10.00 și 17.00.

 

Ești sau dorești să devii antreprenor cultural? Lucrezi într-o organizație non-profit sau o instituție de cultură?

Sesiunea de formare în management cultural durează 1 zi și se adresează tuturor celor care doresc să dezvolte sau să continue o profesie în domeniul industriilor creative și culturale: teatru, dans, muzică, film, video, pictură, sculptură, fotografie, carte, arhitectură, design (de produs, vestimentar), noile media, instalații, performance.

Formator: Oana Ioniță Năsui, formator acreditat, specialist comunicare, manager și consultant cultural (LinkedIn professional profile)

Spațiu de desfășurare: Universitatea de Arte „George Enescu” Iași

Pentru înscriere vă rugăm descărcați de aici sau cereți și ulterior trimiteți chestionarul completat la oana at formareculturala.ro.

 

Se oferă diplomă de participare, consiliere pe proiect pe durata cursului și posibilitatea de a crea contacte profesionale.

 

Oana Ioniță Năsui, formator

oana at formareculturala.ro

0730 040 514

 

Parteneri: Universitatea de Arte „George Enescu” Iași, Asociația Industrii Creative Iași, PRIME Iași – Asociația Europeană a Studenților de la Relații Publice și Comunicare, Andreea Marc – PR & Events, Modernism.ro

 

Apel cu diacritice

Apel fără diacritice

Vizual apel

LinkedIn
Share
WhatsApp