Facultatea de Arte și Design Timișoara și Năsui Colecție & Galerie vă invită la dezbaterea „Puterea subtilă a pieței de artă”, luni 17 iunie 2013, ora 12, în mansarda Facultății. Dezbaterea se va încheia cu prezentarea programului de traininguri în România, Formare Culturală.

 Dezbatere-@-Universitatea-de-Arta-Timisoara-2013

Dezbatere „Puterea subtilă a pieței de artă”

Arta secolului XXI este în căutarea unei noi paradigme artistice și a refacerii sistemului de valorizare estetică și comercială. Teoria pe care acest studiu dorește să o lanseze este că la sfârșitul secolului XX și la începutul secolul XXI cultura și arta contemporană au ajuns să genereze un nou tip de „folclor urban” (acest concept aparține artistului și inventatorului de origine română Cristian Todie), forțat prin viteza noului (noutății) să intre în anonimatul consumului și a producției artistice.

www.cosminasui.com

 

Formare Culturală este un program de traininguri și consultanță în domeniile managementului cultural și comunicării culturale. Misiunea programului de training este oferirea de oportunități de învățare continuă (life-long learning) în domeniul creativ și cultural, prin mijloace de educaţie nonformală, tuturor celor interesați.

Programul de consultanţă oferă servicii specializate în domeniul creativ și cultural, prin construirea de strategii de dezvoltare culturală, aplicarea acestora pe o piață atipică, cea românească, și integrarea firească într-un context european.

www.formareculturala.ro

 

 

LinkedIn
Share
WhatsApp