Vizual Infuzorul de design_02Infuzorul are loc în București, sâmbătă, 24 mai 2014 (orele 10.00 – 17.00).

Infuzorul de soluții creative pentru designeri,

eveniment parelel Romanian Design Week 2014          LOGO_RDW

 

 

 

 

 

Infuzorul de soluții creative pentru designeri este un eveniment experimental care își propune să reunească și să lase la infuzat idei și soluții pentru proiecte din domeniul designului.

Eeste dedicat practicienilor și studenților din domeniul designului care doresc:

– să își șlefuiească o idee sau un proiect, să ii dea o notă creativă sau pentru care caută o soluție concretă

– să caute soluții de carieră sau repere de colaborare și creștere profesională pe cont propriu sau în cadrul unor organizații

Cei care participa vor pleca la final cu o „hartă” cu soluții și referințe atât personale cât și primite de la ceilalți participanți și de la facilitator. Cursanții primesc individual feed-back din partea facilitatorului iar acesta prezintă studii de caz cu gestionarea de situații din practica sa de lucru în proiecte.

Infuzorul are un format informal, participanții fiind încurajați să gândească critic, să fie relaxați și orientați spre soluții care să le schimbe perspectiva asupra contextului lor de lucru, organizațional, creativ sau profesional.

Pentru la lasa ideile la infuzat, ne vom folosi, pe lângă spontaneitate, creativitate și experiență de câteva instrumente sau tehnici precum

–         “Arborele problemei”. Diagnostic – proces de participare şi de identificare comună a problemelor

–         Design thinking

–         „Generatorul de soluții” (pentru a crea harta de soluții diverse împreună cu ceilalți participanți).

Infuzorul se desfășoară pe durata a 1 zi  (6 ore), cu participarea unui singur formator și are un cost de 150 lei.

Infuzorul are loc în București, sâmbătă, 24 mai 2014 (orele 10.00 – 17.00)

Locurile sunt limitate și se ocupă în ordinea înscrierilor. Acestea se fac prin completarea Formularului de înscriere.

5. FormatoriIrina Alexandru
irina-alexandru Ambitioasa si mereu la curent cu trendurile din lumea designului.  Mereu curioasa sa inteleaga cele mai noi tehnologii de pe piata si modul in care le poate vedea transpuse in piata.  O fire implicata si preocupata de promovarea design-ului autohton romanesc. Ii place sa “puna osul la treaba” si nu se fereste sa puna intrebarile grele si evidente despre care nu se vorbeste.
Lucreaza ca asistent universitar  in cadrul Universitatii de Arhitectura si Urbanism “Ion Mincu”  unde este implicata in educarea  tinerelor generatii si ca designer implicat in proiecte de design industrial, amenajari de interior si grafica. Irina isi canalizeaza spiritul creativ pentru a  crea “Good design is good business” Thomas Watson.

#design  #trendsetter  #educator  #promoter

Profil Linkedin

 

 

 

 

LinkedIn
Share
WhatsApp