Teatrelli și platforma Formare Culturală organizează dezbatere pe tema drepturilor de autor: de la contracte până la drepturi și obligații, de la organisme de gestionare a drepturilor de autor și conexe la uniuni de creație.

Drepturile de autor sunt un subiect greoi pentru cei dinafara sectorului cultural și creativ, neclar pentru artiști și problematic pentru operatorii culturali și antreprenorii creativi. Vă invităm în „câmpul de producție” care folosește legea nr. 8 din 14 martie 1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe, în care ne regăsim, artiști și asociații non-profit – fie ele uniuni de creație, organisme de gestiune colectivă a drepturilor de autor ori asociații neguvernamentale și fundații, start-up-uri creative, birouri de arhitectură, galerii de artă, buticuri de creație sau alte entități antreprenoriale din zona industriilor culturale și creative.

Dezbaterea va avea loc  joi 12 decembrie 2019, fie în offline la creart, sala Teatrelli, Piața Lahovari, București, fie în online pe contul Youtube al Modernism.ro, partenerul media al evenimentului.

Vor participa Corina Cojocaru – Polacsek, avocat specializat pe drepturi de autor și Doru Adrian Păunescu, director general ORDA – Oficiul Român pentru Drepturile de Autor. Discuția va fi moderată de Oana Nasui, manager cultural și co-fondator Formare Culturală.

Intrarea este liberă în limita locurilor disponibile, în baza unei rezervări online pe bilete.ro sau la numărul de telefon al casei de bilete creart: 0735.560.692.

Organizatori: Primăria Capitalei, prin creart – Centrul de Creație, Artă și Tradiție al Municipiului București, Formare culturală

Partener media: Modernism.ro

12.12.2019, 19.00

Înregistrarea dezbaterii mai jos:

Eveniment Facebook

LinkedIn
Share
WhatsApp