Economist prin educatie si suporter inflacarat al fondatorilor de startup-uri prin profesie. Parte din ecosistemul de startup-uri local de mai bine de 8 ani. Co-fondator Techcelerator, accelerator de startup-uri de tehnologie early-stage activ din 2018 si premiat de Central and Eastern Startup Awards (CESA).  Experienta de 10 ani in management consulting si coordonator sau parte din mai multe proiecte dedicate sustinetii antreprenoriatului (Investors Dinner, RICAP, Global Entrepreneurship Network, Creative Business Cup, SEA Startup Ecosystem Accelerator, Get in the Ring, EIT Digital Arise).

Cristina este co-founder si manager al programului de accelerare Techcelerator, primul program de accelerare dedicat startup-urilor în tehnologie care facilitează participanților obținerea de runde de finanțare early stage oferite de partenerul programului, Fondul de investiții, GapMinder.  Anterior,  Cristina a condus operațiunile programului de accelerare RICAP, Romanian Inovation Commercialization Assistance Program. A coordonat strategia acestuia și a dezvoltat și ținut legătura cu organizații de profil din România și lume.  A mobilizat mentori notorii și experți din industrie pentru a se alătura programelor, a  menținut relații cu partenerii finanțatori și au coordonat procesul de audit al programelor.

Cristina are 10 ani de experiență în managementul operațional și financiar al proiectelor. Este membru fondator al Hexagon Venture, companie care are misiunea de a sprijini comunitatea de startup-uri cu consultanță și instruire pentru creșterea unor afaceri de succes. Anterior, Cristina a fost Consultant în cadrul GEA Strategy & Consulting (astazi fusionata cu Civitta) care sprijină principalele sectoare de dezvoltare strategică ale companiei: cercetare și dezvoltare, antreprenoriatul sau industriile creative și culturale. Experiența tipică variază de la accesarea fondurilor UE la dezvoltarea afacerilor, instruire sau managementul proiectelor Este certificată ca manager de proiect de CODECS România și Open University din Marea Britanie și ca Auditor Intern pentru Sistemul de Management al Calității ISO 9001 de către TUV Austria România. Este economist și absolvent al Academiei de Studii Economice din București.

Techcelerator este angajat într-o misiune îndrăzneață de consolidare a ecosistemului de startup din România prin accelerarea creșterii celor mai extraordinari fondatori și a startup-urilor lor cu cel mai mare potențial de a cuceri piața globală. Susține fondatorii și startup-urile locale pentru a-și accelera rapid afacerile printr-un pachet bogat de resurse. www.techcelerator.ro

LinkedIn
Share
WhatsApp