Deadline 12 octombrie 2016

Dacă lucrezi în domeniul cultural sau creativ și ai ceva de spus, scrie și trimite-ne. Facem o carte despre asta. Producție culturală, antreprenoriat creativ, economia artei, finanțări pentru proiecte culturale sunt subiecte și problematici ale industriilor culturale și creative românești din ultimii ani.

 ///

Condiții de participare

Textul poate fi între 3.000 și 15.000 de semne (cu spații), în limba română sau engleză.

Subiectele trebuie să aibă legătură cu industriile culturale și creative, incluzând dar nelimitându-se la opinii, viziuni, studii de caz.

Deadline este 12 octombrie ora 00.00.

Textele se trimit la adresa dora at formareculturala.ro

 

Așteptăm curioși 🙂

Parteneri: Asociația Operatorilor Culturali din România, Asociația Oricum

Apelul face parte din „Formare Culturală, accelerator de formare profesională și hub de networking pentru tineri antreprenori”, proiect finanțat de Ministerul Culturii.

///

Programul Formare Culturală implementează conceptul de „experiență formalizată” în formarea profesională creativă prin oferirea de traininguri în proiecte culturale și creative.

Programul aduce profesioniști și practicieni din medii culturale și creative  – ca traineri și consultanți – laolaltă cu cei care lucrează sau aspiră să lucreze în industrii culturale.

Atelierele, cursurile și sesiunile de consultanță sunt susținute de traineri cu experiență de peste 10+ ani experiență în domeniul abordat.

Web: http://www.FormareCulturala.ro
Facebook: http://www.facebook.com/FormareCulturala
LinkedIn Profile: http://linkedin.com/company/formare-culturala

#formareculturala

@FormareCulturala

apel-pentru-texte

 

LinkedIn
Share
WhatsApp