Alina Calistru este Community Engagement Manager la ANIS – Asociaţia Patronală a Industriei de Software și Servicii din România, singura asociație patronală a industriei românești de software și servicii, înființată în 1998 și  membră a Digital Europe; în acest moment, cei peste 140 de membri ANIS reprezintă aproximativ 66% din totalul industriei IT românești.

Alina gestionează strategiile de implicare a oamenilor în oportunități de a sprijini obiectivele comunității ANIS și se ocupă de proiectarea, implementarea și evaluarea serviciilor și experiențelor inovatoare de implicare individuală și corporativă și a experiențelor pentru angajamentul strategic pe tot parcursul anului, inclusiv cele legate de grupuri de afinitate, proiecte ad hoc de implicare corporativă și evenimente și inițiative sezoniere.

Proiectează și gestionează servicii, experiențe și inițiative de implicare în comunitate și strânge resurse financiare și materiale și gestionează procesele tehnologice legate de implicarea comunității pentru a sprijini cultura organizațională a relației cu clienții, inclusiv managementul relației cu clienții (CRM) și software-ul tehnologic legat de dezvoltarea și înregistrarea membrilor ANIS pentru proiecte. 

Alina a participat la proiectul nostru Industrie culturală 4.0: profesii creative ale viitorului. Vezi interviul cu ea mai jos

LinkedIn
Share
WhatsApp