După ce ți-ai ales ce traininguri vrei din sesiunea prezentă, înscrie-te aici. Toate variantele de cost le regăsești mai jos.
Dacă un training dorit nu se desfășoară în sesiunea curentă sau „pică” într-o zi în care nu poți participa, oricând poți alege varianta one-to-one.
Pentru orice detalii suplimentare scrie-ne la oana at formareculturala.ro

Câteva impresii de la participanții la traininguri și sesiuni de consultanță

 

„Marele câștig personal a fost aflarea tuturor surselor de finanțare și discutarea micilor capcane care se ascund dincolo de regulamente și ghiduri.”

Anonim

 

„Consistent, concentrat, practic, ancorat în realitate”

Mihai

economist

“Calificativul meu este maxim și mă bucur foarte mult că am reușit să particip la curs. E foarte important, mai ales pentru noi, artiștii, să devenim conștienți și de mecanismele ce declanșează evenimentele culturale, nu doar de produsele în sine. Vă mulțumesc și sper să construim cu toții o societate mai creativă, evident prin formare culturală.”

Radu Carnariu

artist vizual

„Concis și util, bazat în totalitate pe exemple reale de practică <<adaptată>> la condițiile românești. În procesul meu de reconsiderare a pozitivă a lumii din jur, un curs care a contat.”

Anonim

„O introducere foarte bună în mecanismele de dezvoltare a proiectelor UE și de depistare a posibilităților naționale de finanțare”

Sandra Mavhima

coregraf

„Trainingul la care am participat mi-a adus exact informaţia de care aveam nevoie şi sunt recunoscătoare formatorilor Oana şi Dora pentru profesionalism, pentru posibilitatea de a cunoaşte oameni care activează şi vor activa în domeniul cultural, pentru resursele oferite şi atenţia acordată atât în timpul cât şi după curs.
Îl recomand cu mare căldură tuturor celor care doresc să înveţe mai multe despre ce înseamnă a susţine un proiect şi managementul cultural”.

Irina Marinescu

comunicator, dansator

LinkedIn
Share
WhatsApp