Experiența sa profesională a început aproape simultan cu proiecte în sectorul privat for-profit și non-profit, în domeniile client service și comunicare.

Printre proiectele la care a lucrat se numără prima Strategie culturală și creativă a Bucureștiului 2015-2025Sibiu Capitală Culturală Europeană 2007, Grayling (fostă MMD Corporate, Public Affairs & Public Relations Consultants), Festivalul de Film Istoric RâșnovTransilvania Fest, Fundația Rațiu România, Antreprenoriat în industrii creativeAsociația Maia.

În prezent este freelancer, lucrând ca fondator sau dezvoltator pe diverse proiecte și programe culturale și creative: managing partner la Nasui collection & gallery, director dezvoltare la PostModernism Museum, fondator și trainer pe subiecte de management de proiect, management cultural, comunicare la programul Formare Culturală, project manager la cea mai mare platformă de promovare a culturii contemporane românești Modernism.ro, evaluator de proiecte culturale și editoriale și consultant în planificare culturală pe diverse proiecte punctuale.

Oana este co-fondator al programului Formare Culturală și coordonator al cărții Noii Industriași, creativii, lansat de program.

 Profil Linkedin